نتایج تحقیق میدانی از 50 موسسات نیکوکاری منتشر شد

افرا در مصاحبه با 50 موسسه نیکوکاری و سازمان مردم نهاد در تابستان امسال، علاوه بر بررسی سطح زیرساخت‌های فناوری اطلاعات موسسات نیکوکاری، با مهمترین چالش‌های موسسات در قبل و بعد از شیوع کرونا نیز آشنا شد.

نتایج تحقیق میدانی از 50 موسسات نیکوکاری منتشر شد

سطح زیرساخت‌های فناوری اطلاعات موسسات نیکوکاری و سازمان‌های مردم نهاد چگونه است؟ شیوع کرونا چقدر توجه به حوزه «آی‌تی» را افزایش داده است؟ آیا موسسات نیکوکاری سیستم پذیرند؟ و… این موارد بخشی از پرسش‌های تحقیق میدانی افرا است که در گفت‌وگو با 50 موسسه نیکوکاری بررسی شده است. افرا فعالیت خود را با هدف توسعه‌ زیرساخت‌‌‌های نیکوکاری آغاز کرد و برآن است تا با انتقال تجربه و دانش اداره‌ سازمان‌ها در بهبود زیرساخت‌های مدیریتی، به موسسات نیکوکاری و سازمان‌های مردم نهاد کمک کند. از زاویه‌ای دیگر، زیرساخت‌های فناوری اطلاعات به‌عنوان پیش‌نیاز زیرساخت‌های مدیریت سازمان با رویکرد «مدیریت بر مبنای اطلاعات» به‌عنوان یکی از اساسی‌ترین نیازهای موسسات نیکوکاری انتخاب شده است. افرا در مصاحبه با 50 موسسه نیکوکاری و سازمان مردم نهاد در تابستان امسال، علاوه بر بررسی سطح زیرساخت‌های فناوری اطلاعات موسسات نیکوکاری، با مهمترین چالش‌های موسسات در قبل و بعد از شیوع کرونا نیز آشنا شد. نتایج این تحقیق محور ویژه‌نامه افرا است که در 13صفحه به‌صورت آنلاین منتشر شده است. افرا بنا دارد پروژه تحقیق میدانی از موسسات نیکوکاری و سازمان‌های مردم نهاد را به عنوان یک پروژه پایدار در دستور کار قرار دهد؛ بر این اساس، فاز بعدی پروژه تحقیق میدانی افرا در پاییز 99 با گفت‌وگو با 50 موسسه جدید در سطح ملی، در دست اجرا است که نتایج آن در ویژه‌نامه بعدی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

برای مطالعه و دریافت ویژه‌نامه کلیک کنید.

بر اساس استاندارد افرا، موسسه‌ نیکوکاری یا سازمان مردم‌نهاد خود را به‌صورت رایگان مورد سنجش قرار دهید و یک گزارش مدیریتی دریافت کنید.