هماکنون بیش از هر زمان دیگری شاهد کمکهای فردی بهصورت آنلاین هستیم. به همین خاطر بسیار مهم است که موسسات خیریه شرایط را برای اهداهای فردی تا حد ممکن آسان، ایمن و بدون دردسر سازند.
به گزارش چریتی دیجیتال (Charity Digital)، سال گذشته شاهد تحولات عظیمی در نحوه کمک کردن افراد بودهایم. اهداهای حضوری تقریبا از بین رفته است، ایمیلها تا حدود زیادی جایگزین نامهها شدهاند، روشهای جمعآوری کمکهای مالی بهصورت حضوری، تغییر کرده است و به روشهای غیرحضوری و بدون ارتباط رو در رو تبدیل شده است. دنیای جدید دیجیتال شده است، و اهداها هم دیجیتال شدهاند.
تغییر به سمت دیجیتال شدن اما سد راه اهداکنندگان نشده است. در واقع، بخش خیریه شاهد انفجار در دریافت کمکهای مستقیم بهصورت دیجیتال، بهویژه در حوزه کمکهای فردی بوده است. اهداکنندگان با زمان پیش رفتهاند و کمکهای مالی را بهصورت آنلاین انجام میدهند و موسسات خیریه نیز در راستای این تغییر گام برداشتهاند.
حتی تکنولوژی خوب کمکهای آنلاین برای موسسات خیریه به ابزاری بسیار حیاتیتر از گذشته تبدیل شدند. این تکنولوژی قرار است که همه کارها را تسهیل کند، و تلاشهای جمعآوری کمکهای مالی را امن، ایمن و یکپارچه سازد. اما اغلب فرمهای کمک از نظر زیباییشناسی جذاب نیستند، جستجوی آنها دشوار و فاقد امنیت سایبری است. این موضوع برای نیکوکاران و موسسات خیریه مشکلاتی ایجاد میکند.
ایراد در فرمهای کمکهای آنلاین
مشکلات بالقوه زیادی در رابطه با فرمهای اهدای آنلاین وجود دارد که همه آنها میتوانند مانع جمعآوری کمک مالی برای یک موسسه خیریه شوند. برای مثال، فرآیند برداشت از کارت میتواند هزینه گزافی داشته باشد که در آن صورت برای موسسات خیریه کوچک توجیهپذیر نیست. اگر طراحی فرمهای کمکهای آنلاین جذاب نباشند یا فرآیند کمک طولانی و دشوار باشد، میتواند تجربه ناخوشایندی را برای خیرین به وجود آورد و وی را از کمک منصرف کند. این موضوع ضمن اینکه احتمال دریافت کمک از خیرین را کاهش میدهد، به نام موسسه نیز لطمه وارد میکند.
امنیت سایبری یکی دیگر از دغدغههای مهم است. بسیاری از فرمهای اهدای آنلاین بر اساس استانداردهای امنیتی بهروز نشدهاند، این بدان معناست که موسسات خیریه در معرض تهدیدهای اساسی هستند و از همه مهمتر اینکه اهداکنندگان خود را نیز در معرض این تهدیدات قرار میدهند. فرمهای اهدا بهندرت از گزینههای امنیتی کافی برخوردار هستند و نبود امنیت کافی میتواند باعث از بین رفتن اعتماد شود.
و مهمتر از همه، در بسیاری از فرمهای کمکهای آنلاین، دادههای خیرین بهصورت کافی نگهداری نمیشود، که این موضوع توانایی یک موسسه خیریه در تجزیه و تحلیل عملکرد را کاهش میدهد و همچنین موضع موسسات در تبدیل اشخاصی که یک بار کمک میکنند را به خیرین همیشگی تضعیف میکند. موسسات خیریه معمولا برای تامین بودجه درازمدت و اعتبارات مالی بالقوه خود، به اطلاعات و دادهها وابسته هستند. عدم دسترسی به چنین دادههایی، ماموریت بلندمدت خیریهها را دچار مخاطره میکند.
اتخاذ رویکرد مناسب
در طول سالیان، پلتفرمهای مختلفی بر اساس تجارب میلیونها اهدا، فرمهای اهداهای آنلاین که افراد برای کمک به موسسات خیریه استفاده میکنند را بهینه کرده است. آنها اکنون یک قدم فراتر رفته و پلتفرم اهدا فردی را ارائه کردهاند. این پلتفرمها با استفاده از تکنولوژی جمعآوری کمک مالی به همه موسسات خیریه اجازه میدهد تا به بهترین تجربه کمک، دسترسی داشته باشند.
این تکنولوژی که «گیوینگ چک اوت» (Giving Checkout) نامیده میشود به موسسات خیریه استقلال عمل میدهد و آنها را قادر میسازد تا از طریق کانالهای خود ابزارهای اهدا را بهکار گیرند، در عین حال به نیکوکاران نیز این اطمینان را میدهند که فرآیند اهدای آنها توسط پلتفرم انجام میشود. بنابراین خیرین با طیب خاطر و احساس امنیت کمکهای خود را به سهولت به صورت آنلاین انجام میدهند. استفاده از پلتفرم وتکنولوژی، اهدا را برای همگان امکانپذیر کرده است و هیچ هزینهای نه برای نیکوکاران و نه برای موسسات خیریه در بر ندارد.