فلسفه وجودی کارگاه
حرکت هماهنگ کلیه اجزای یک سازمان در راستای تحقق ماموریت نیازمند داشتن یک نظام برنامهریزی، اجرا، پایش و ارزیابی همسو و هدفمند است که در کنار تحقق اهداف، تعهد سازمان به جامعه را نیز منعکس کند. بسیاری از موسسات دارای برنامه و بودجه سالیانه هستند و آن را به تصویب میرسانند؛ با این حال در بسیاری موارد این برنامه در راستای هدف و برنامه راهبردی موسسه نیست یا چون سازوکار لازم برای ارزیابی و نظارت وجود ندارد، نمیتوان موفقیت آن را سنجید.
کارگاه آموزشی برنامهریزی، اجرا و ارزیابی، سازمانهای مردمنهاد را در مسیری قرار میدهد که اطمینان حاصل کنند که آیا برنامه با رعایت اصول تدوین شده، در چارچوب مصوب اجرا شده و به چه میزان به اهداف خود دست یافته است. این آموزش آشنایی با سازوکارهای سنجش کیفیت و اثربخشی برنامهریزی، اجرا، نظارت و ارزیابی برنامه و تطابق آن با جهتگیری کلان و برنامه راهبردی، و همچنین توان موسسات در مدیریت پروژهها را مورد تاکید قرار میدهد.
سرفصلهای کارگاه برنامهریزی، اجرا و ارزیابی
- نظام و سطوح برنامهریزی در موسسات نیکوکاری
- شناسایی، تحلیل و مدیریت ریسک در موسسات نیکوکاری
- موانع اجرای موثر برنامهها
- شاخصهای کلیدی عملکرد و نقش آن در گزارشدهی، کنترل و مدیریت برنامهها و پروژهها
مخاطبان کارگاه
مدیران عامل، اعضای هیئت امنا و هیئت مدیره، مدیران داخلی یا مدیران پروژهها در موسسههای نیکوکاری و خیریه و سازمانهای مردمنهاد
(کارگاه حضوری قابل مناسب سازی برای افراد دارای شرایط جسمی ویژه است.)
مدرسین کارگاه برنامهریزی، اجرا و ارزیابی

سیمینه آقاجانیان به عنوان فارغالتحصیل MBA و دکترای مدیریت (استراتژی)، دانش تخصصی خود در حوزه برنامهریزی را در اختیار مخاطبان دوره قرار میدهد. ضمن اینکه از تجربه هشت ساله خود در حوزه مشاوره استراتژی و تدریس برنامهریزی و استراتژی به سازمانهای مردمنهاد، مشاوره مدیریت به سازمانهای فعال در حوزههای مختلف، و مدیریت پروژههای ارزیابی برای ارائه یک محتوای کاربردی و عملی به موسسات استفاده میکند.

فرید فولادی متولد ۱۳۵۱ در کردستان، دانشآموختهی مهندسی کامپیوتر دانشکدهی فنی دانشگاه تهران و رئیس هیئتمدیره شرکت همکاران سیستم است. او در گذشته نیز در جایگاههای مدیرعاملی و معاونت توسعه محصول و بازار همکاران سیستم بوده است. فولادی در چند شرکت نرمافزاری بهعنوان تحلیلگر، برنامهنویس و محقق کار کرده و شش سال نیز کسبوکار شخصی خود را در حوزهی نرمافزار داشته است. او در تلاش است تا تجربیات و تخصص خود را در خصوص برنامهریزی استراتژیک، اجرا و ارزیابی؛ از طریق موسسه افرا در اختیار موسسههای نیکوکاری قرار داده و گامی در جهت رشد و توسعه موسسات بردارد.
راهنمای ثبتنام کارگاه
- در صفحه معرفی کارگاه، تاریخ برگزاری مد نظر خود را انتخاب کرده و روی گزینه ثبتنام کلیک کنید.
- نام موسسه یا سازمان خود را جستجو کرده و انتخاب کنید. در صورتی که نام موسسه شما در فهرست نبود، با شماره 02191002372 تماس بگیرید.
- فرم ثبتنام را کامل کرده و شماره موبایل خود را وارد کنید.
- کد تایید پیامک شده را وارد کرده و بر روی ثبتنام کلیک کنید.
- منتظر تایید نهایی ثبتنامتان توسط مدیرعامل/رابط موسسه خود باشید.
- نتیجه تایید یا رد ثبتنام، برای شما در قالب پیامک اطلاعرسانی میشود.