طرح پژوهشی بررسی دغدغههای موسسات نیکوکاری در زمینهی فناوری اطلاعات
افرا؛ با هدف کمک به ایجاد و توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات موسسات نیکوکاری، یک پروژهی پژوهشی را برنامهریزی و اجرا میکند.بر اساس نتایج این تحقیق که در تلاشیم شامل سطح گستردهای از موسسات نیکوکاری باشد، میخواهیم با انتقال تجربه و دانش اداره سازمانهای بزرگ، به بهبود و توسعه زیرساختهای سازمانی موسسات نیکوکاری کمک کنیم. در این پژوهش، علاوه بر بررسی مهمترین چالشهای موسسات نیکوکاری بهویژه با شیوع ویروس کرونا؛ میزان کاربرد فناوری اطلاعات در موسسات نیکوکاری، اهمیت آن و ظرفیتهای موسسات را هم بررسی میکنیم. دراین پروژه 50 موسسه نیکوکاری مشارکت کردهاند که در ادامه با اسامی و زمینهی فعالیت آنها آشنا میشوید.
از همهی موسسات نیکوکاری علاقهمند به مشارکت در این پژوهش دعوت میکنیم. برای ارتباط با ما میتوانید با تلفن 02188481324 تماس بگیرید یا به نشانی board@afraway.org ایمیل بفرستید.
موسساتی که در تحقیق میدانی افرا مشارکت کردند:
انجمن همیاران سلامت پرور (اهسا)
این انجمن که در استان البرز فعالیت میکند؛ به منظور پیشگیری ثانویه از اختلالات اجتماعی، طرح حمایتهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی از کودکان یتیم حاصل از پیوند والدین مبتلا به ایدز و زنان آسیبدیده از این موضوع را در دستور کار خود قرار داده است.
این موسسه شناخت و تبیین مسائل زنان به منظور برنامهریزی برای بهبود وضعیت زنان را به عنوان هدف اول خود برای فعالیت انتخاب کرده است. شناسایی اولویتهای مشکلات زنان و ارائه راهکارهای علمی برای حل آن از یک سو و مشارکت برای تاثیرگذاری بر فرآیندهای ملی، منطقهای و بینالمللی برای بهبود وضعیت زنان از سوی دیگر، از اهداف این موسسه است.
این موسسه انجام حمایتهای قانونی، آموزشی، اجتماعی، عاطفی، روانی و بهداشتی از کودکان کار و خیابان؛ کمک به ساماندهی درست کودکان کار و خیابان؛ همچنین تلاش در راه کاهش کار کودکان، را بهعنوان اهداف خود برگزیده است.
موسسه ارتقای کیفیت زندگی ایرانیان (ایلیا)
ایلیا بیش از هزار کودک کار و بازمانده از تحصیل را تحت پوشش خود قرار داده و دامنه خدمات موسسه، خانوادههای این کودکان را نیز در برمیگیرد. موسسه ایلیا همچنین به عنوان یک نهاد اجتماعی، سعی در توانمندسازی و حمایت از اشتغال زنان سرپرست خانوار دارد.
«موسسه نوید زندگی کوشا» در تلاش برای تحقق حقوق شهروندی کودکان کار، تغییر قوانین زمینهساز کار کودک، حمایتهای آموزشی، بهداشتی، حقوقی و مهارتی برای کودکان و تقویت گفتمان بین گروههای همتا برای مبارزه با کار کودک است.
ااین انجمن با قدمت ۲۵ساله، یکی از قدیمیترین و با سابقهترین نهادهای مردمی در حوزه کودک است که با هدف اصلی حمایت از حقوق کودکان و تبلیغ و ترویج پیماننامه جهانی حقوق کودک در حال فعالیت است.
موسسه مادران یاریگر توانجویان اتیسم (میتا)
میتا، با برگزاری کلاسهای مختلف سعی در بهبود بخشیدن به توانمندیهای افراد اتیسم برای حضور هرچه بهتر در جامعه دارد. این موسسه دغدغه حرفهآموزی، خودباوری و استقلال فردی برای توانجویان را دارد.
بهبود بخشیدن به کیفیت زندگی و نگهداری شبانهروزی از دختران بیسرپرست و بدسرپرست نیز مسیر پرفراز و نشیبی است که «موسسه نیکوکاری مهرطه» در آن پیشقدم شده است. این موسسه با رویکرد طرح «شبهخانواده» بهزیستی، همانند یک خانواده واقعی سرپرستی، آموزش و حمایتهای همهجانبه از 30دختر در بازه سنی 3 تا 28سال را بر عهده گرفته است.
جمعیت همیاران سلامت روان اجتماعی ایران
این موسسه فعالیت خود را با هدف ارتقای سلامت روان جامعه در بعد وسیعتری از محله به منطقه و کشور و فراکشور آغاز کرد. دستاندرکاران موسسه بر این باورند که با افزایش مشارکتجویی و احترام به خرد جمعی و رویکرد تسهیلگرانه، میتوان در ارتقای سطح کیفیت زندگی اقشار جامعه تاثیر گذاشت.
موسسه بیتالزهرا (س) طبس
موسسه بیتالزهرا (س) در ابعاد فرهنگی-مذهبی در شهرستان طبس استان خراسان جنوبی با مشارکت اعضای شورای مرکزی و مشورتی موسسه و سطح گستردهای از افراد علاقهمند به کار داوطلبانه، مشغول ارائه خدمت است.
موسسه نیکوکاری کاشانه مهر کاشان سازمانی است مردم نهاد که با همت، تلاش و حمایتهای مادی و معنوی موسسه توسعه کاشان و مساعدت گروهی از نیکوکاران محلی از دی ماه 1387 در منزل زنده یاد حاجمحمد فرزانه شروع به کار کرده است. این موسسه اولین مرکز آموزشی و توانبخشی منجر به اشتغال معلولین جسمی و حرکتی کاشان است.
انجمن خیریه اتیسم ایران، تشکل غیردولتی، غیرانتفاعی، آموزشی، حمایتی و توانبخشی ویژه طیف اختلال اتیسم در ایران است که در سال ۱۳۹۲ با هدف ارتقای کیفیت زندگی افراد دارای اتیسم و خانوادههای آنان توسط جمعی از علاقمندان، متخصصان، خیرین و خانوادههای این کودکان تاسیس شد.
ﻣﻮﺳﺴﻪ ﺧﯿﺮﯾﻪ ﺣﻤﺎﯾﺖ از زﻧﺎن و خانوادههای آﺳﯿﺐﭘﺬﯾﺮ اﺳﺘﺎد روزﺑﻪ زﻧﺠﺎن در ﺳﺎل 1378 ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ رﺳﻤﯽ ﺧﻮد را آﻏﺎز ﮐﺮد. ﻣﻮﺳﺴﻪ ﺧﯿﺮﯾﻪ اﺳﺘﺎد روزﺑﻪ زﻧﺠﺎن ﻣﻮﺳﺴﻪای ﻏﯿﺮدوﻟﺘﯽ، ﻏﯿﺮاﻧﺘﻔﺎﻋﯽ و ﻏﯿﺮﺳﯿﺎﺳﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪرﯾﺰی و ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﮔﺬاری در ﺣﻮزه آﺳﯿﺐﻫﺎی اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﻣﯽﮐﻮﺷﺪ ﺗﺎ در ﮐﺎﻫﺶ ﻧﺮخ آﺳﯿﺐﻫﺎ در ﺟﺎﻣﻌﻪ زﻧﺎن و خانوادههای ﺑﯽﺳﺮﭘﺮﺳﺖ و ﺑﺪﺳﺮﭘﺮﺳﺖ ﻣﺸﺎرﮐﺖ کند.
بنیاد توسعه فرهنگی سپهر به عنوان یک سازمان مردمنهاد (سمن) با مجوز رسمی از وزارت کشور در سال 1389 فعالیت خود را آغاز کرد. حوزه اصلی فعالیت این سمن شهرستان قاین واقع در استان خراسان جنوبی است. محور فعالیت بنیاد سپهر ارتقا سطح آگاهی اجتماعی، ایجاد مسئولیتپذیری اجتماعی، توسعه و ترویج کارآفرینی و توانمندسازی است.
انجمن خانواده پایدار ایرانی |
انجمن خانواده پایدار ایرانی، مجموعهای است غیردولتی، غیرانتفاعی و غیرسیاسی که در قالب یک تشکل مردمنهاد پس از اخذ مجوز فعالیت، در سال 1387 فعالیت خود را آغاز کرده است. از مهمترین اهداف انجمن میتوان به حفظ کیان خانواده با تاکید بر ارزشهای اخلاقی، دینی و ملی و ترویج فرهنگ خانوادهمداری و کارآفرینی اشاره کرد.
کانون توسعهگران کوشای شهر
کانون توسعهگران در سال ۱۳۹۳ با هدف توسعه حقوق شهروندی و تقویت زیرساختها و توسعه کیفی فعالیتهای داوطلبانه با تمرکز بر آموزش و توانمندسازی درشهرستان، دشتستان، از استان بوشهر فعالیت خود را آغاز کرد. در این مسیر با برگزاری کارگاهها، سمینارها، فستیوال و جشنوارهها، توانست در کمتر از پنج سال، سطح برنامههای خود را تا منطقهای و ملی ارتقا دهد.
خیریه توانمندسازی اماس
انجمن از سال 1395 با هدف آگاهیسازی اجتماعی- فرهنگی در خصوص بیماری اماس، توانمندسازی روانی و عاطفی افراد مبتلا به بیماری اماس و خانوادههای آنان، طراحی و اجرای برنامههای آموزش و مشاوره در زمینه ارتقا سطح سلامت روان، افزایش تابآوری و بهینهسازی سبک زندگی افراد دارای بیماری اماس آغاز به کار کرد.
انجمن امید اندیشان
این انجمن از سال 1393 و در راستای توانمندسازی افراد جامعه در برابر بیماری، افزایش قدرت تفکر و امیدواری، بالا بردن بهداشت و سلامت روان، انجام مشاوره در و برگزاری برنامههای آموزشی برای بیماران و افراد نیازمند شروع به فعالیت کرد.
انجمن صلح آب
انجمن صلح آب اولین تشکل مردمنهاد تخصصی در حوزه آب در کشور است که از سال 1381 با هدف سازماندهی متخصصین آب در راستای توسعه، نظارت، مشاوره، طراحی، ترویج، آموزش و تحقیق در کلیه رستههای مرتبط با آب، محیط زیست، منابع طبیعی و فعالیتهای بشردوستانه حوزه آب و… وارد عمل گردید. اولین دستاورد انجمن صلح آب تاسیس اولین موزه خصوصی و علمی آب کشور در شهرستان شاهرود است.
گروه فرهنگی اجتماعی کیانا با هدف بالابردن سطح آموزش، فرهنگ و توانمندسازی کودکان کار و خیابان و کمک به درآمدزایی زنان سرپرست خانوار، با هدف حذف زمینههای اقتصادی کار کودک در خانواده بر اساس آییننامه اجرایی تاسیس سازمانهای غیردولتی تاسیس شده است.
جمعیت دوستداران کوه نور
شروع فعالیت دوستداران کوه نور از سال 1382 در یاسوج بود. بیش از ۵۸۰۰نفر عضو در همه شهرستانهای استان فعالند و دارای نماینده یا دفتر نمایندگی است و هم اکنون بیش از هزار نفر از اعضای موسسه به عنوان آموزشدهنده با نهضت سوادآموزی استان همکاری دارند و برای حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست در حال کاشت نهال و نگهداری و آبیاری با این موسسه در حال خدمت هستند.
کانون توسعه کارآفرینی روستایی اندیشه پویا-تکرا
کانون تکرا یک سازمان مردمنهاد است که با مجوز رسمی از وزارت کشور سال 1395 به طور رسمی فعالیت خود را با نام «کانون توسعه کارآفرینی روستایی اندیشه پویا» آغاز کرده است. موضوع اصلی فعالیت کانون تکرا ظرفیتسازی و توسعه کارآفرینی روستایی است.
جمعیت همیاران استان سبز رسما از سال1385 با اهداف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و اعتیاد، توانمندسازی جوانان و بانوان در راستای آموزش و اشتغالآفرینی صنایع دستی و گردشگری در استان گیلان فعالیت میکند.
انجمن ارزشآفرینان پایدار جهان نما
انجمن ارزشآفرینان جهان نما با رویکرد کارآفرینی و اشتغالزایی در حوزه زنان و جوانان در سال 1398 آغاز به کار کرد. تسهیلگری در جوامع محلی و کلان شهرها با تمرکز بر پایه توانمندسازی و استعدادهای فردی و محیطی و جغرافیایی، راهاندازی کسب و کارهای کوچک و مشاغل خرد خانگی بر پایه تعاون و زنجیره ارزش و اتصال دانش و تجربه در فقرزدایی رویکرد این انجمن است.
مجتمع خدمات بهزیستی نگاه روشن
مجتمع بهزیستی نگاه روشن از سال ۱۳۹۴ در شهرستان فومن شروع به کار کرد. عمده فعالیتهای مرکز ارائه خدمات مددکاری برای جامعه هدف سازمان بهزیستی است، اما در کنار آن در بخش پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، طرحها و برنامههای اجتماع محور را در دستورکار خود دارد. عمده فعالیتهای اجتماعی مرکز در روستاها پیگیری و اجرا میشود.
موسسه کوشا سبز ارکان پایدار-کوپا
موسسه کوشا سبز ارکان پایدار به صورت رسمی در سال 1394 ثبت شد. این موسسه مردمنهاد هدف خود را تحقق توسعه پایدار و فعالیتهای خود را نیز در همین راستا تعریف کرده است. تا کنون علاوه بر اقدامات نمادین (ایام ویژه) چندین طرح را در جوامع محلی و بومی کشور در حوزه معیشت پایدار و آموزش حفاظت از محیط زیست، اجرا کرده و در مشارکت جوامع کوچنشین و روستایی در خصوص رشد آگاهی و اهمیت منابع طبیعی و محیط زیست نیز دستاوردهای کمنظیری داشته است.
موسسه حامیان سلامت اجتماعی بروجرد
موسسه حامیان سلامت اجتماعی شهرستان بروجرد از سال ۱۳۷۶ فعالیت خود را با مجموعهای از اعضای فعال و کارشناس در زمینههای مختلف روانشناسی، علوم اجتماعی، علوم تربیتی، حقوق، مدیریت، مهندسی عمران، پزشکی و… باهدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی وتوانمندسازی زنان بدسرپرست و بیسرپرست و توسعه جامعه به صورت عامالمنفعه آغاز کرد.
تابان مهر سپید بجنورد
موسسه تابان مهر سپید با هدف پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی و توانمندسازی گروههای در معرض آسیب در محلات پرخطر و از طریق برگزاری دورههای آموزشی و اجرای طرح توانمندسازی اجتماعمحور از سال 1392 در شهرستان بجنورد شروع به کار کرد.
انجمن رفتگران طبیعت استان گلستان
انجمن رفتگران طبیعت استان گلستان بعد از راهاندازی در فضای مجازی (فیسبوک) در تاریخ ۲۸خرداد 1391 و ایجاد پیجهای استانی، فعالیت عملی و واقعی خود را در آبان ماه 1391 بهصورت رسمی آغاز کرد. در دوره 8ساله فعالیت انجمن، ۱۰۵ برنامه استانی و ۶۷ برنامه مشترک با استانهای دیگر، برگزاری جشنواره به مناسبتهای مختلف محیط زیستی و تشکیل کارگاهها و دورههای آموزشی گوناگون برای جامعه هدف در دستور کار قرار گرفته است. عمده فعالیتهای انجمن رفتگران طبیعت استان گلستان، آموزش و فرهنگسازی دانشآموزان، جوانان و نوجوانان در مدارس و اردوهای تفریحی-آموزشی در تفرجگاه و پارکهای گردشگری است.
موسسه همراهان توسعه زاگرس
موسسه همراهان توسعه زاگرس در سال 1390 با شماره ثبت 422 از سازمان ثبت اسناد شهرستان خرمآباد و با مجوز سازمان بهزیستی استان لرستان تاسیس شد. این موسسه با توجه به افزایش آسیبهای اجتماعی و با نیروی متخصص، وجدانکاری و صداقت و با هدف کاهش و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، با نگاه به آیندهای روشن و تلاش در سرعت بخشیدن به کاهش نرخ سالانه آسیبهای اجتماعی شروع به فعالیت کرد. این موسسه در آستانه ده سالگی با کولهباری غنی از تجربیات گذشته و انجام طرحهای متعدد، آماده اجرای طرح های کلان و طرح های مربوط به حوزه فعالیت است. برگزاری کارگاه آموزشی در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، توانمندسازی زنان، اجرای ششمین دوره کارگاه تخصصی_ آموزشی تشکلهای اجتماعی زنان و خانواده غرب کشور، از گزیده فعالیتهای این موسسه است.
این موسسه در سال 1387و با هدف حمایت از دختران بیسرپرست یا فاقد سرپرست مؤثر و خانوادههای نیازمند آنان تعریف شده است. دخترانی که آرزوهای بزرگی در سر می پرورانند و امید به آینده روشن، فرصتهایی برای بهتر زیستن، تلاش برای ارتقای توان علمی و تحصیلی، آموزش مهارت های زندگی، تشکیل خانواده و یافتن شغل مناسب از جمله ایده آل های آنها ا ست. زنان و دختران توانمند باید بتوانند بستری مناسب برای درخشیدن و از قوه به فعل رسیدن توانمندیهایشان به دور از آسیبها، تهدیدات اجتماعی و ناهنجاری های محیط پیرامون بوجود آورند.
موسسه خیریه ارتقای کیفیت زندگی زنان آتنا که در دی ماه سال 1393 در دو حوزه پیشگیری و مداخله در آسیب های اجتماعی با هدف توانمندسازی زنان و دختران، با مجوز رسمی سازمان بهزیستی و با شماره ثبت 35202 شروع به فعالیت کرده است. حمایت از خانواده های تحت پوشش آتنا در زمینه های آموزشی، پشتیبانی مالی، کارآفرینی و آموزش مرتبط با اشتغال، پزشکی و روان شناسی انجام می شود.
انجمن شاه پری یاری گران زاهدان
هدف اصلی انجمن حمایت از دختران، زنان و کودکان در جهت توانمند کردن و ارتقاء سطح آموزشی و فرهنگی آنان است که در قالب سه طرح دراز مدت اجرا می شود.
1- جلوگیری از ترک تحصیل دختران
2- آموزش کودکان بازمانده از تحصیل در مقطع پیش دبستانی در مناطق دوزبانه
3- پروژه شادی و امید به آینده برای کودکان مبتلا به تالاسمی ماژور در امر پیشگیری و کودکان مبتلا به سرطان در امر شادی و امید به زندگی
انجمن دوستداران کودک کرمان از سال 1380 و با هدف تلاش برای ترویج و تحقق کامل پیمان نامه دفاع حقوق کودک در عرصه های حق رشد و بقا، حقوق امنیت و حق مشارکت کودکان آغاز به کار کرد. عرصه فعالیت و گروه های هدف انجمن کودکان، خانواده ها، مربیان و مراکز آموزشی مرتبط با آنان است. ما بر این باوریم که ساختن جهانی انسانی نیازمند عشق بی شائبه، احترام و مشارکت فعال اجتماعی است و متعهدیم که این ارزشها را در میان کودکان ترویج کنیم.
بنیاد فرزانگان اراک
بنیاد فرزانگان پرتلاش اراک از سال ۱۳۹۵ و جهت برای ارتقا روحیه نشاط و شادابی سالمندان و توسعه فعالیت های آموزشی، ورزشی، تفریحی و رفاهی، گردشگری و پزشکی برای کلیه سالمندان و بازنشستگان مشغول به کار است.
انجمن دوستداران کودک اوز شیراز
انجمن دوستداران کودک اوز با هدف شناخت هر چه دقیق تر پیمان نامه حقوق کودک و معرفی آن در سطح محلی، حساس کردن جامعه محلی نسبت به مسائل کودکان، منطیق کردن برنامه های آموزشی کودکان با نیازهای منطقه از سال 1387 توانست شهروندان علاقه مند به زندگی بهتر برای کودکان را گرد طرح “اوز شهر دوستدار کودک”جمع کند. فراگیر کردن آموزش کودکان خردسال در منطقه، افزایش فضاهای آموزشی و مراقبت از کودکان در کنار توسعه توانمندی مادران جهت بهبود وضعیت زندگی کودکان از مهمترین فعالیت های انجمن است.
انجمن کانون مددکاری سبحان کویر کرمان |
کانون مددکاری سبحان کویر کرمان در سال 1389 با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید رشته های مددکاری و پژوهشگری اجتماعی تشکیل شد. هدف اصلی کانون کاهش آسیب های اجتماعی در مناطق حاشیه نشین و آسیب خیز کرمان از طریق فعالیت های آموزشی، مداخله ای و ترویجی است.
انجمن دوستداران کودک البرز
انجمن دوستدار کودک البرز یکی از انجمنهای منطقه موسسه پژوهشی کودکان دنیا است که در خرداد ۱۳۹۵ با شماره ۳۱۵۲ به ثبت وزارت کشور رسید. این انجمن یک سازمان غیردولتی، غیرسیاسی و ناسودبر است که در راستای تحقق نیازها و حقوق کودکان فعالیت میکند. اهداف انجمن دوستدار کودک البرز شامل آموزشهای مبتنی بر حقوق کودک، آموزشهای متکی بر الگوی روانشناسی انسانگرا، گسترش شیوههای آموزش مشارکتی، توجه به گسترش برنامههای صلح و نفی خشونت علیه کودک، توانافزایی مراقبین کودک در حمایت از کودکان، ارتقاء سطح دانش مدیران، مربیان، معلمین و والدین است.
موسسه آرتوان مشهد
آرتوان کمپینی مردمی در جهت ارتقای فرهنگ بازیافت در خراسان به شکل موثرتر و کارآمدتر ، ارتقاء توجه به محصولات محیط زیستی و کمک به نیازمندان از طریق جمع آوری درب بطری است.
موسسه بوی مهر یزد |
موسسه بوی مهر یزد از سال 1394 و با درخواست مدیران مدارس حسن آباد مشیر مبنی بر سوء تغذیه دانش آموزان وارد محله شده و پس از شناسایی فقر به عنوان معضل اصلی خانواده ها (فقر اقتصادی در کنار فقر فرهنگی و بهداشتی) تصمیم گرفت با توان افزایی و حفظ کرامت انسانی به یاری آنها رفته تا ضمن خودباوری دست روی زانوان خود گذاشته و بلند شوند. آموزش، مهارت آموزش و ایجاد معیشت های خرد و کوچک محلی رسالت این موسسه است.
موسسه فرهنگی-پژوهشی کلک نوین دنا
این موسسه از سال 1393 با فعالیت در زمینه های پیشگیری، درمان و کنترل آسیبهای اجتماعی در شهرستان یاسوج آغار به کار کرد.
انجمن دوستداران کودک و خانواده خراسان
انجمن دوستداران کودک و خانواده خراسان حامی واقعی کودکان و مادران فعالیت خود را از سال 1387در شهر مشهد آغاز کرد. این انجمن توانسته است طی سالها فعالیت مجموعه ای از یاران و دوستداران کودکان و جامعه را کنار هم گرد آورده تا خالصانه و صمیمانه و با مشارکت و خرد جمعی، جسورانه برای زندگی بهتر کودک وخانواده تلاش کنند.
موسسه بچه های آفتاب کرمان
بچه های آفتاب از سال 1392 با تکیه بر این شعار که «تنها غذا کافی نیست، برای کودکان آموختن فراهم کنیم» فعالیت خود را در شهرستان کرمان آغاز کرد. آموزش و توانمندسازی از مهمترین فعالیت های این موسسه برای کودکان کار و بازمانده از تحصیل است.
موسسه خانه دیدار دوست فعالیت خود را از سال 1396 آغاز کرده است.
هدف اصلی در انجام فعالیت ها، گسترش امید در میان همه افراد جامعه از جمله افراد در معرض آسیب است. کودکان کار و خیابان، کودکان بازمانده از تحصیل، کودکان و نوجوانان بد سرپرست، افراد زباله گرد و کارتن خواب و زنان خود سرپرست اصلی ترین مخاطبان گروه هدف ما است .عمده فعالیت موسسه در حوزه آموزش، اشتغال و مددکاری خانوادههای آسیب دیده است .
جمعیت سلامت روان مهرآگاه لنگرود
جمعیت سلامت روان مهرآگاه در مهرماه ١٣٩۶ با کسب مجوز از سازمان بهزیستی، فعالیت خود را با هدف پیشگیرى از آسیب هاى اجتماعى و ارتقاى سطح سلامت روان اجتماعى و افزایش توانمندى اقشار مختلف جامعه به همراه کارشناسان و تسهیلگران آموزش دیده و ماهر در موضوعات مختلف و در شهرستان لنگرود شروع به کار کرد. این جمعیت از طریق برگزارى کلاس ها و کارگاه هاى آموزشى در زمینه مهارت هاى زندگى، اصول شهروندى، بهداشت و سلامت روان فردى و اجتماعى در راستای افزایش آگاهى خانواده ها در زمینه آسیب هاى اجتماعى و پیشگیرى از اعتیاد و معضلات آن می کوشد.
موسسه زنان فرااندیش پارس
موسسه فرهنگی اجتماعی زنان فرااندیش پارس در سال 1392 با رویکردی آموزشی در جهت شناخت مسائل زنان با بهرهگیری از نیازسنجی و ارائه راهکارهای همه جانبه و تعامل با سازمان ها و نهادهای دولتی و غیردولتی مرتبط در سطح کلان و برگزاری کارگاه های آموزشی و مشاوره تخصصی در حوزه های مختلف به منظور نیل به ارتقای سطح خود باوری، فعالیت میکند.
موسسه خیریه مائده میراث آسمان مرودشت شیراز
موسسه خیریه مائده مرودشت فعالیت خود را در زمینه های رفع محرومیت تحصیلی از طریق برآوردن هزینه های تحصیلی و آموزش، رفع محرومیت از بهداشت و درمان و تامین سلامت از طریق اهدای بسته های غذایی و بهداشتی و پیگیری روند درمان دانش آموزان مستعد و نیازمند از سال 1390 در مرودشت آغاز کرد.
بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان
بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان سازمانی مردمنهاد، مستقل، و غیرانتفاعی است که از سال ۱۳۸۴ با هدف ترویج و توسعه کسبوکار و کارآفرینی در بین زنان، جوانان، نوجوانان و سازمانهای مردمنهاد محلی، همچنین نهادسازی در گستره جغرافیایی ایران با اولویت ترجیحی مناطق کمبرخوردار (به خصوص سیستان و بلوچستان، خوزستان، و خراسان جنوبی) فعالیت میکند. رویکردهای کلیدی بنیاد برای انجام این ماموریت توانافزایی، تسهیلگری و حمایتگری است. بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان برای تحقق این ماموریت از طریق آموزش، پژوهش، مشاوره و ترویج عمل میکند.
موسسه هیراد نور بندر گناوه
موسسه هیراد هیراد نور با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و ارتقاء سطح کیفیت سلامت روانی خانواده ها در اسفند 1391 به ثبت رسیده و فعالیتهای خود را شروع کرد. از عمده فعالیتهای ما برگزاری کلاس و کارگاه های آموزشی در زمینه های فرزندپروری، آموزش روابط همسری و حل تعارضات زندگی مشترک، آموزش راهکارهای انتخاب همسر، خودآگاهی و خودباوری، راهکارهای افزایش اعتماد به نفس، کنترل خشم، مدیریت استرس، آموزش مهارت های زندگی چگونگی شاد زیستن و… است.