فلسفه وجودی
تحقق اهداف چشم اندازِ سازمان در گرو داشتن سرمایه انسانی راضی، وفادار و کارآمد است. با این وجود میتوان ادعا کرد که هنوز جایگاه کلیدی و نقش راهبردی مدیریت سرمایه انسانی در نظر بسیاری از دستاندرکاران اجرایی موسسات نیکوکاری مشخص نشده است. اینکه سازمان چه سیاستهایی در قبال نیروهای داوطلب و موظف خود به کار میگیرد و برای استفاده حداکثری از نیروی انسانی چه سازوکاری را به کار میبندد، رابطه مستقیم و موثر بر میزان تحقق اهداف سازمان دارد.
بر این اساس، آموزش استاندارد افرا در بعد سرمایه انسانی با در نظر داشتن اهمیت طراحی، تدوین و بهکارگیری نظامهای توسعه سرمایه انسانی و اجرایی کردن راهبردهای توسعه قابلیتهای کارکنان و داوطلبان، بخشهای مختلف فرآیند شامل جذب، به کارگیری و نگهداری، ارزشیابی و توسعه را مدنظر قرار داده است.
سرفصلهای کارگاه سرمایه انسانی
- اجزای بعد سرمایه انسانی استاندارد در استاندارد افرا
- جذب و استخدام و جامعهپذیری
- ضرورت ارزیابی عملکرد و آشنایی با اجزای آن
- نگهداشت
- توسعه
- برنامهریزی برای منابع انسانی در سازمانهای نیکوکاری
مخاطبان این کارگاه
مدیران عامل، اعضای هیئت امنا و هیئت مدیره موسسات نیکوکاری و سازمانهای مردمنهاد، مدیران یا کارشناسان منابع انسانی یا امور داوطلبان در سازمانهای مردمنهاد و موسسات خیریه
کارگاه حضوری قابل مناسب سازی برای افراد دارای شرایط جسمی ویژه است.
درباره مدرسین کارگاه سرمایه انسانی

محمدرضا پیرساجد بیش از ۹ سال تجربه در زمینهی منابع انسانی در مجموعههای داخلی و چندملیتی دارد و در این مدت بیشتر تمرکز او بر حوزههای جذب و استخدام، مدیریت عملکرد، آموزش و توسعه بوده است. او دانشآموخته کارشناسی ارشد MBA در گرایش رفتار سازمانی و منابع انسانی است و پیش از آن مدرک کارشناسی خود را در رشته مترجمی زبان انگلیسی دریافت کرده است.

کتایون محمودی، با دوازده سال سابقه فعالیت در حوزه مدیریت سازمانهای مردم نهاد، دانشآموخته کارشناسی ارشد رشته پژوهشگری علوم اجتماعی است. او که عضو هیأت امنای انجمن حمایت از توسعه فضاهای آموزشی و فرهنگی حامی است، از سال ۱۳۹۵ کارگروه منابع انسانی این سازمان مردم نهاد را مدیریت کرده و از سال ۱۳۹۸ به عنوان عضو هیات مدیره و عضو گروه برنامهریزی استراتژیک در این انجمن فعالیت داشته است.