فلسفه وجودی
برنامهریزی برای توسعه منابع به شکل پایدار و نظارت بر مدیریت بهینه منابع از اهمیت ویژهای برای همه موسسات نیکوکاری و سازمانهای مردمنهاد برخوردار است. مدیریت تأمین منابع مالی و متأثر از آن، روشهای گزارشدهی و کنترلهای مالی در موسسات نیکوکاری، راه را برای شفافیت و پاسخگویی این موسسات هموار میکند. مؤسسهای که بتواند با اطمینان خاطر به حامی مالی خود بگوید منابعی را که حامیان در اختیارش قرار داده چگونه مصرف کرده و با استفاده از آنها چه ارزشی برای گروه هدف خود خلق کرده است، میتواند ادعا کند که حدی مناسب از شفافیت و پاسخگویی دست یافته است. آموزش بعد مالی استاندارد افرا میکوشد تا سازوکارهای گزارشدهی داخلی و خارجی و کنترل مالی با موسسات در میان گذاشته و در دستیابی به یک نظام مالی پایدار، در مسیر توسعه شفاف و پاسخگو کمک کند.
سرفصل ها
- آشنایی با سرفصلهای بودجه و رویههای کلی تهیه آن
- روش نظارت سطوح سازمانی مختلف بر بودجه
- شیوههای آمادگی برای شرایط بحرانی
- اصلیترین سازوکارهای مالی مورد نیاز در مدیریت مالی موسسات نیکوکاری
- رویههای توسعه شفافیت و پاسخگویی
- روش های جذب و استمرار تامین مالی و ساز و کارهای ارزیابی سیستم های تامین مالی
مخاطبان
مدیران عامل، اعضای هیئت امنا و هیئت مدیره موسسات نیکوکاری و سازمانهای مردمنهاد، مدیران اجرایی،مسئولان جذب مشارکت و مدیران و کارشناسان واحد مالی موسسات نیکوکاری در سازمانهای مردمنهاد
درباره مدرس

الهه غریبی دانشآموخته رشته حسابداری و عضو هیات مدیره و معاون اقتصادی-مالی شرکت همکاران سیستم است که نوزده سال تجربه کار در حوزه مالی- اقتصادی و حاکمیت شرکتی دارد. طراحی و تنظیم بودجه شرکت های مختلف، طراحی و بهبود سیستم کنترلهای داخلی، بهبود ساختارهای مالی، مدیریت زیرساختهای سلامت سازمانی و ارتباط با ذینفعان و مراجع رسیدگیکننده این حوزه از جمله تجاربی است که در این نوزده سال کسب کرده است. الهه غریبی برای چندین دوره متوالی با موسسه افرا به عنوان مدرس کارگاههای مالی برای سازمانهای مردمنهاد و موسسات خیریه همکاری داشته است.

یونس شیراوند فارغ التحصیل رشته مدیریت و برنامهریزی و دارای مدرک DBA است. او که ۹ سال سابقه فعالیت در حوزه موسسات خیریه را دارد، علاقهمند به فرایند سیستمهای مالی در سازمانها است و در حال حاضر نیز مدیرعاملی موسسه خیریه امین آراسته را بر عهده دارد.