دوره آموزشی بهبود مستمر در اداره مطلوب موسسات نیکوکاری

فلسفه وجودی

بهبود مستمر لازمه پایداری در موسسات نیکوکاری است. حتی موسساتی که خود را موفق می‌دانند، چه بسا در دام موفقیت گرفتار آیند و ناخواسته راه را بر نوآوری، خلاقیت و تحول ببندند. تحولات فضای حاکم بر موسسات نیکوکاری و تلاش روزافزون آن‌ها برای جذب منابع، و نیز لزوم توسعه و بهبود خدمات و نحوه ارائه آن‌ها به گروه‌های هدف، دغدغه بهبود مستمر و تبدیل آن به فرهنگ حاکم بر موسسات نیکوکاری را پررنگ‌تر می‌کند. آموزش بعد بهبود مستمر تلاش دارد تا موسسات نیکوکاری به طور مداوم قابلیت نوآوری و یادگیری را در خود ایجاد و تقویت کرده و با نوسازی مستمر زیرساخت مدیریت خود، به حدی از چابکی دست یایند که پیش از بروز مسئله‌، راه حل مناسب برای آن داشته باشند.

سرفصل ها

• آشنایی بیشتر با بهبود مستمر

• شروع پیاده‌سازی بهبود مستمر در سازمان با حذف زوائد

• به‌کارگیری حلقه‌های کنترل کیفیت و گروه‌های حل مسئله

•  نظام‌ پیشنهادها

• چالش‌های پیاده‌سازی بهبود مستمر

مخاطبان

مدیران عامل، اعضای هیئت امنا و هیئت مدیره موسسات نیکوکاری و سازمان‌های مردم‌نهاد، مدیران داخلی یا مدیران پروژه‌ها در موسسات نیکوکاری و مردم‌نهاد

درباره مدرس

محمد توسلیان دانش‌آموخته Executive MBA با گرایش مدیریت استراتژیک از دانشگاه تهران است. توسلیان با تجربه‌ی هفده ساله در شرکت بین‌المللی اس‌جی‌اس، خدمات NGO Benchmarking (که در ارتباط با ارزیابی موسسات غیردولتی است) را برای اولین بار در ایران فراهم آورد. وی مسلط به استانداردهای مدیریت کیفیت به خصوص در رابطه با موسسات غیردولتی و مردم‌نهاد است.

جزئیات دوره

مدرس: محمد توسلیان

نحوه برگزاری: ترکیبی (آنلاین و حضوری)

شهریه: رایگان

تاریخ برگزاری:
۲۷ خرداد ساعت ۱۵ الی ۱۹:۳۰